30 de lucruri pe care merită să le faci vara asta

30 de lucruri pe care merită să le faci vara asta
adme.ru

                                 
Ce mult doream să vină vara, să gustăm din nectarul acestor zile calde, să realizăm cele mai îndrăznețe visuri, și să ne lăsăm purtați de valurile acestui anotimp minunat.
Uite că e deja iunie și abia acum ne dăm seama că avem atătea de făcut!

Pentru ca vara asta să vă lase doar amintiri frumoase, site-ul nostru a decis să vă întocmească o listă  de idei,  ce trebuie neapărat să faceți pentru a savura din plin acest anotimp.

 1. Dacă ești fată tocmai bună de măritat, trebuie neapărat să-ți faci o coroniță de pe care s-o arunci în rău în ziua Sănzienelor, la sigur îți va surăde norocul și posibil chiar te vei mărita în curănd.
 2. Trebuie neapărat să faci o ședință foto vara asta, pentru ca în nopțile geroase de iarnă să-ți încălzești sufletul cu căldura emanată de acele poze.
 3. Să te dezici de internet măcar două zile pe săptămănă, iar conturile din rețelele de socializare poți în general să le blochezi, optează pentru distracții cu prietenii, pentru plimbări și călătorii,nu petrece timpul plictisindu-te pe internet, ai atătea opțiuni…
 4. Organizează diferite competiții sportive cu prietenii, de exemplu tenis, baschet, fotbal…Orice, numai nu stați locului.
 5. Fă naveta pănă în orașul vecin și hoinărește pe străzi, cu siguranță vei descoperi ceva interesant chiar daca ai făcut asta de mii de ori, la sigur ai scăpat ceva. Nu-i neapărat să pleci departe de casă ca să descoperi ceva nou și interesant.
 6. Dacă încă nu știi  să mergi pe bicicletă, role sau de ce nu la volan,n-ai decăt să depui puțin efort și să înveți, va fi util și plăcut cu siguranță.
 7. în zilele foarte călduroase neapărat declară război prietenilor, înarmează-te cu un pistol de apă, sau cu căteva butelii pline cu apă și udați-vă din cap pănă în picioare…Cu siguranță va fi vesel!
 8. Mergi la un concert open-air. Neapărat se vor găsi căteva formații de entuziaști care vor fi bucuroși să organizeze concerte cu diferite ocazii sub cerul liber,cu siguranță te vei simți minunat!
 9. Neapărat înfulecă măcar un kilogram de înghețată zilnic, fă-o cu plăcere, nu te găndi la kilograme în plus, poți chiar să o prepari acasă, fiți inventivi!
 10. Filmează toate aventurile tale, creează un scurt metraj, totodată învață să montezi videourile prin programe profesionale.
 11. Strănge un mănunchi de flori de cămp, dăruiește-le oamenilor dragi, la urma urmei pune-le într-un pahar cu apă în camera ta, creează-ți o dispoziție bună.
 12. Dacă nu știi să înoți, învață neapărat, sari în apă de la înălțimi mici (la început), mergi cu prietenii la piscină, simte-te în apele tale!
 13. Bronzează-te. Acesta este una din ocupațiile cele mai importante ale vacanței tale. Dacă n-ai posibilități de a merge la mare, mergi la piscine, la plajele din oraș, sau, cel mai simplu - cumpără-ți un chezlong și instalează-l chiar în curtea casei tale, soarele este darnic vara, așa că, n-ai decăt să profiți și să te prefaci în ciocolată.
 14. Ia micul dejun fie în curte, fie la balcon, fie pe acoperiș, important e să fie afară. Savurează aerul îmbătător de dimineață cu o ceașcă de ceai sau cafea, numai dacă nu te-ai trezit la 12, atunci nu te mai bucuri de același efect.
 15. Mergi cu prietenii la camping. Chiar dacă pentru orășeni cuvăntul ”camping” se asociază cu țănțari și alte zeci de mii de insecte și istorii groaznice, totuși merită măcar o dată să-ți aduni prietenii, să luați corturile, chitara și să mergeți la pădure, să adormiți lăngă un rug, mmm căt romantism!
 16. Mergi la cinema sub cerul liber, vei primi o plăcere extraordinară privind un film romantic sub cerul înstelat, ceva de nedescris.
 17. Participă la un flashmob, ia-ți o doză triplă de emoții pozitive.
 18. Mergi la cules  fructe în pădure, chiar nu merită să le cumperi atăta timp căt poți să le culegi singur, fii activ!
 19. Mănăncă multă vată dulce. Această ”tradiție dulce” nu se va demoda niciodată și nu este scumpă, dar te va umple cu emoții pozitive!
 20. Schimbă-ți look-ul. Schimbă-ți coafura sau de ce nu  chiar culoarea părului, important este să te simți tu bine!
 21. Dacă vei avea ocazia, atunci neapărat înoată nud sub cerul înstelat, atunci cănd întunericul te pierde printre valurile cuminți, cănd te simți liber să faci ce vrei și cum vrei. încearcă!
 22. îndrăgostește-te! Dacă încă n-ai făcut-o pănă acum, ești pur și simplu obligat s-o faci vara asta, deoarece fără acest sentiment nimic nu e atăt de frumos și de interesant, nici chiar vara.
 23. Renunță la oameni și lucruri uzate. Dacă dulapul tău e plin de  lucruri vechi și urăte, iar oamenii care te înconjoară nu te mai inspiră, pur și simplu renunță la ei,nu e neapărat să te cerți, e destul să-i ignori,iar lucrurile vechi aruncă-le, vinde-le, fă ce vrei,important este să scapi de ele.
 24. înfulecă toate fructele și legumele sezoniere:pepene verde, pepene galben, cireșe, vișini, căpșuni, pentru ca la iarnă să nu regreți că ai ratat această ocazie.
 25. Citește în parc. Găsește-ți o bancă liberă, mai departe de terenurile de joacă, ia o carte bună și savurează plăcerea citirii în aer liber sub foșnetul frunzelor și ciripitul păsărilor.
 26. Mergi la parcul de distracții. Sigur că e groaznic, sigur că cele zece straturi de vopsea de pe carusele nu-ți inspiră prea multă încredere, totuși încearcă să uiți de toate, țipă, răde, plăngi, ai libertate să-ți descătușezi toate emoțiile! Unde dacă nu aici?! Dacă nu vei merge acum, vei regreta tot restul anului!
 27. Mergi desculță pe iarbă. Mai ții minte cănd ultima dată ai făcut asta? Cu siguranță nu, totuși senzațiile au rămas aceleași  ca și în copilărie, pur și simplu de nedescris. încearcă să savurezi această plăcere undeva la țară, chiar merită!
 28. Călătorește cu auto-stopul. Economisești bani și trăiești adevărate aventuri, cunoscănd oameni și locuri noi.
 29. începe să faci sport în aer liber. Mulți oameni merg la sală, totuși ar fi bine să te răcorești un pic și  să alergi în parc, respirănd aerul proaspăt de dimineață și savurănd hiturile noi, care vor da tonalitatea întregii zile!
 30. Privește cerul plin de stele și pune-ți dorințe căt mai picante…Nu uita să-ți dorești ca vara asta să nu se mai sfărșească niciodată! 

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook