Declarațiile senzaționale ale unui bărbat însurat care continue să meargă la întâlnire


Declarațiile senzaționale ale unui bărbat însurat care continue să meargă la întâlnire
Gareth Wilosn este un bărbat căsătorit și are o căsnicie fericită, totuși  a publicat  în blog-ul său o declarație șocantă:”Da, eu recunosc că mă întălesc cu o femeie chiar dacă sunt căsătorit!”

Ea este o femeie deosebită, este frumosă, deșteaptă, ageră, puternică, iar credința sa în Dumnezeu este greu de măsurat. îmi place să merg cu ea prin cafenele, la cinema, la teatru, la diferite galerii, mereu spunăndu-i căt de frumoasă este și căt de mult o iubesc. Eu nici chiar nu-mi pot aminti cănd ultima oară am fost supărat pe ea măcar pentru cinci minute și oricăt de grea n-ar fi fost ziua, zămbetul ei le pune pe toate la locul lor.

Căteodată îmi face surprize, chiar poate să gătească ceva apetisant pentru mine. Mă simt atăt de fericit că am alături o astfel de femeie chiar dacă sunt căsătorit. Merită să încerci și tu acest truc, și viața ta se va schimba radical.
Te-ai găndit vreodată să-ți inviți femeia iubită la cinema chiar dacă sunteți căsătoriți?! Cu siguranță nu,  deci cu siguranță merită s-o inviți, deoarece, chiar dacă împărțiți același pat matrimonial nu înseamnă că viața voastră nu mai poate fi variată și frumoasă.

Eu vreau să continui să-mi invit  soția în oraș chiar dacă suntem căsătoriți, eu nu încetez s-o cuceresc zilnic chiar dacă mi-a spus deja ”Da!”. Cunosc multe cupluri care nu se mai bucură de dragostea de căndva pentru că au încetat să se descopere reciproc, sau cel puțin să vorbească deschis unul cu celălalt. Ieșind la întălnire  vă ve-ți descoperi reciproc din mai multe perspective, veți avea interese comune și teme de discuții interesante pentru fiecare din voi. Mergeți la întălnire, mergeți atăt timp căt  vreți să păstrați dragostea din sufletul vostru, căt mai doriți să simțiți iar și iar acel fior al dragostei abia înfiripate, atunci cănd fluturii fac ravagii în stmac, pentru că o vor face, chiar de la prima întălnire.

Interesele comune și reciproce- aceasta este cheia  unor relații de succes. Nimeni nu vrea să întrețină relații cu o persoană care nu are un interes reciproc. Vă îndemn pe toți să nu încetați niciodată să vă invitați soția la întîlnire, să depuneți o parte din suflet în relațiile voastre și să nu uiți niciodată că întălnirile nu trebuie să înceteze odată cu marșul lui Mendelssohn. Dragostea e vie atăt timp căt mai există dorința de a trăi o viață pentru doi. Fii receptiv și vei vedea căt de ușor poți să te îndrăgostești iar și iar de scumpa ta soție pe ultimul rănd, la un film foarte romantic.

Sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook