Diferența dintre un bărbat și o femeie

Diferența dintre un bărbat și o femeie

Jurnalul ei:

„Seara bărbatul meu sa comportat foarte ciudat. Aveam înțelegerea de-a cina la restaurantul nostru preferat.

Toată ziua am mers la cumpărături cu prietenele, de aceea am întărziat puțin, eram sigură că asta la indispus. Conversația noastră nu avea succes, de aceea i-am sugerat să mergem într-un loc mai liniștit, astfel încăt să putem vorbi. El a fost de acord, dar a rămas la fel de tăcut fără a-și schimba starea de spirit. Spărgănd tăcerea l-am întrebat ce sa întămplat, mi-a răspuns că nimic. L-am întrebat dacă sunt eu motivul supărării. Iar el mi-a răspuns din nou vag că nu e supărat, iar eu nu am nici o vină.

în drum spre casă i-am spus că-l iubesc. El mi-a zămbit și continua să șofeze, urmărind drumul. Nu-mi pot explica comportamentul său, nu înțeleg de ce nu mi-a răspuns că mă iubește. Ajunși acasă, mă simțeam cumplit, simțeam că-l pierd, iar el nu-și  mai dorește un viitor alături de mine. El stătea liniștit pe canapea uităndu-se la televizor. îl simțeam străin, distanțat. în cele din urmă, în tăcera supărătoate care ne-a cuprins, i-am spus că merg la culcare.

După 15 minute, în dormitor a intrat și el. Am simțit că ceva îl îngrijorează, iar găndurile îi zboară departe, e lăngă mine și totuși nu e. El a adormit iar eu am plăns jumătate de noapte — cum ar trebui să procedez. Știu că sufletul lui se află în alt loc, viața mea se distruge”

Jurnalul lui:

„Motocicleta așa și nu s-a pornit astăzi, nu înțeleg de ce...”

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook