Femeia și norocul

Femeia și norocul

Se spune că dacă bărbatul are o atitudine nerespectuoasă față de femeia sa, norocul îi întoarce spatele.

De ce se întămplă asta?

Găndirea creativă a femeiei o depășeste cu mult pe cea a bărbatului, de aceea posibilitatea ei de-a influența destinul este foarte mare, atăt destinul ei, căt și pe cel al soțului ei.

Atunci cănd femeia primește plăcere și satisfacție dintr-o relație, bărbatului începe să-i surădă norocul, în fața lui se deschid toate ușile și succesul îl ridică pe culmi nebănuite.

Pentru că în starea ei de fericire și împlinire, cu putearea găndirii ei creatoare, femeia își binecuvăntează bărbatul pentru noroc și atrage în viața lui evenimente pozitive. Prin femeie către bărbat se focusează un flux de beneficii, noroc și prosperitate, sau un flux de energii distrugătoare.

Femeia este în strănsă legătură cu cămpurile energetice fine,  de aceea găndurile ei, starea ei emoțională, care formează planul fizic, se realizează mult mai rapid. Dacă femeia nu e satisfăcută în viața de cuplu, nemulțumită de bărbatul său, lui îi va fi dificil să se realizeze și să aibă succes.

De ce bărbații înțelepți sunt generoși cu femeile sale, pentru că doresc să le protejeze de orice muncă grea și să le înconjoare doar cu impresii plăcute? Ei știu că o femeie satisfăcută – e sursa de bunăstare și fericire pentru întreaga familie.

sursa. cluber.com.ua

 

Recomandăm
Noi pe Facebook