Nu-ți merge în viață? Probabil încalci cele 7 legi ale universului.

Nu-ți merge în viață? Probabil încalci cele 7 legi ale universului.

Există 7 legi de bază după care universul există. Ignorarea acestora nu scutește pe nimeni de responsabilitate. în schimb, cunoașterea te ajută să duci o viață corectă, plină de armonie și fericire.

Legea golului

Dacă aveți nevoie de o pereche de pantofi noi, aruncați-le pe cele vechi. Vreți să cumpărați haine noi— eliberați-vă mai întăi garderoba. încercați să ignorați stereotipurile: schimbările vin doar atunci, cînd vă debarasați de lucrurile vechi.

Legea circuitului

Fi-ți gata să renunțați la ceea ce vă aparține, pentru a primi ceea ce vă doriți.

Legea imaginației

Mai întăi e necesar să vizualizați bunăstarea în imaginația voastră. Faceți o descriere a unei zile ideale și n-o arătați la nimeni, cu excepția celor în care aveți încredere. Păstrați această descriere la îndemănă și recitiți-o de fiecare dată cănd aveți timp liber.

Legea creației

Omul poate atinge prosperitatea prin puterea găndirii sale, intuiției și imaginației.

Legea primirii și răsplății

Cănd dați ceva, vi se întoarce înzecit. De aceea e foarte important să ne împărțim cu bunurile pe care le primim. Dacă aveți un dar, un talent aparte și nu-l folosiți, vă insultați propria esență dumnezeiască. Apreciați-vă capacitățile și talentele, bucurați-vă de ele și împărtășiți-le cu alții. Astfel, atrageți binele în viața voastră.

Legea desetinei

Universul întotdeauna va lua desetina sa. E un fel de a mulțumi sursa de sprijin - dați 10% din tot ce aveți. Nu veți ști niciodată cum desetina se va întoarce la voi. Banii – un lucru obișnuit. Dar aceasta se paote întoarce și sub formă de  împăcare cu cineva drag, însănătoșire sau printr-o nouă relație de prietenie.

Legea iertării totale

Dacă sunteți incapabili să iertați, nu puteți primi darurile universului. Cănd sufletul vostru este plin de ură, dragostea nu-și poate găsi locul în el. Eliberați-vă  de sentimentele negative, care vă macină ființa, vă mănăncă pe dinăuntru și nu vă dau pace.

sursa: cluber.com.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook