Oamenii cu foc în suflet

Ei, cunosc durerea și frica. Au parte și de zile negre, eșecuri, căderi emoționale. Dar sunt pregătiți să calce frica în picioare, ei sunt creatorii propriei vieți, oferă tempo vieții.

Oamenii cu foc în suflet

Căutați oameni pasionali, puternici și fericiți

Ei sunt asemenea stelelor, pănă nu-ți ridici capul nu-i vei observa. Iar atunci cănd vei inunda în laptele ceresc, realizezi căt de mulți sunt.

Caută oamenii tăi

Au și ei fobii și dureri despre care tac. Au parte și de zile negre, eșecuri și căderi emoționale. Dar sunt pregătiți să calce frica în picioare, ei sunt creatorii propriei vieți, oferă tempo vieții. Cunosc și victoria dar și eșecul. Nu sunt invidioși, nu se plăng. Acceptă orice oportunitate oferită de soartă și se iubesc pe ei înșiși pentru norocul de care au parte.

Caută oameni sinceri și loiali

Care nu-și vor ascunde lacrimile și supărările în spatele ipocriziei și a zămbetului fals. Ei spun ce găndesc, uneori lucruri neplăcute dar sincere. Nu din răutate dar din dragoste. Care se bucură sincer, zămbesc tare, melodios și contagios. Care nu se rușinează de propria nebunie, care se simt bine chiar dacă ceilalți sunt triști.

Căutați oameni care pot fi iubiți veșnic

Caută acea persoană care așteaptă dragostea ta ca pe un dar. Care au ce-ți oferi, veți uni două lacuri obținănd o adevărată mare.

Căutați oamenii plini de viață

Caută oameni cu părul creț și cu pistrui, veseli și unici. Caută-i în plopi și sub păpădii, în parcuri și pe scene mari, triști sau veseli, mici și mari. Sunt infantili, trăiesc viața cu, credința în bine și în Dumnezeul său. Ei observă totul, alb și negru, dar trăiesc pentru galben, roșu, albastru…

Caută-i! Trebuie doar să ridici capul.

 

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook