Regulile unui bărbat

Poate sună laconic și patetic, totuși  cu siguranță este  un strigăt sufletesc al tuturor  bărbaților. Bărbații au și ei căteva reguli pentru femei.  Fiți bune și luați  aminte și să nu spuneți că nu v-am prevenit!!!

Regulile unui bărbat

Regulile unui bărbat.
Bărbații sunt invadați de regulile impuse de femei, acum a venit răndul femeilor să se supună unor reguli!
1. Lacrimile sunt un simplu șantaj!
2. Dacă vrei ceva, vorbește deschis. Pune punctele pe i.  Aluziile nu funcționează!  Aluziile transparente - nu funcționează! Aluziile super mega transparente nu funcționează!  Pur și simplu spune direct ce ai pe suflet!
3. învață să ”colaborezi” cu colacul de la toaletă, doar nu ești micuță…Dacă e ridicat, coboară-l!Eu nu mă plăng de faptul că trebuie să-l ridic de fiecare dată, pentru că tu niciodată nu-l ridici înapoi!
4.  Da sau Nu - sunt răspunsurile care se potrivesc practic la toate întrebările.
5. împărtășește-mi doar problemele care cer o rezolvare urgentă, dacă vrei să fii compătimită, adresează-te prietenelor!
6. Dacă durerile de cap nu te lasă deja 17 luni, cu siguranță e ceva  în neregulă  cu tine! Mergi la neurolog!
7.Tot ce a fost spus cu 6 luni în urmă, nu mai este valabil drept argument  cănd ne certăm. Mai mult decăt atăt, termenul de valabilitate a oricărei replici sau comentariu expiră peste  cel mult 7 zile!
8. Dacă consideri că te-ai îngrășat, înseamnă că așa și este, nu e neapărat să-mi întrebi părerea!
9. Dacă ți-am spus o replică care poate avea două sensuri, iar unul din ele îți provoacă isterie, atunci cu siguranță m-am referit la celălalt sens!
10. Poți să-mi spui ce să fac și cum să fac doar că nu în același timp, dacă știi ce trebuie de făcut  și cum, n-ai decăt să faci de una singură!
11. Dacă ai ceva să-mi spui, păstrează totul pentru publicitate!
12. Christopher Columbus  a plutit de unul singur pănă a descoperit continentul american, nimeni nu i-a spus pe unde s-o ia. Nici eu nu am nevoie de GPS care mereu greșește ceva!
13. Bărbații sunt capabili să perceapă doar 16 culori, nu-mi explica cum arată pantofii tăi turcoaz, sau rochia ta de culoare piersicului pentru că oricum n-o să înțeleg !
14.Dacă am undeva măncărimi atunci trebuie să mă scarpin și punctum!!!
15. Dacă te întreb  ce s-a întămplat iar tu răspunzi ”nimic..”atunci eu o să mă comport ca și cum nu s-ar fi întămplat nimic! Este evident că minți dar nu vreau să mă cert din cauza asta!
16. Dacă pui o întrebare la care nu vrei să auzi răspunsul, așteaptă un răspuns pe care nu vrei să-l auzi!
17. Dacă trebuie să ieșim undeva împreună, vestimentația nu are nici o importanță, chiar nu înțelegi?
18. Nu trebuie să mă întrebi la ce mă găndesc dacă nu vrei să discuți despre ultimul gol al Barcelonei sau despre teoria relativității.
19. Cu siguranță ai cu ce să te îmbraci, nu mă fă să-ți dovedesc acest lucru!
20. Colecția de pantofi poate fi prea mare!
21. Eu sunt în formă, ”rotund”-- tot este o formă!

Mulțumesc că ați dat atenție rugilor mele, da, știu că voi dormi pe canapea noaptea asta!

Sursa: Kluber.ua

Recomandăm
Noi pe Facebook