Ce nu ştiu taţii de băieţi

Ce nu ştiu taţii de băieţi

Cănd a apărut prima fiică, nu am înțeles nimic. Dar după ce a apărut a doua fiică- am înțeles ceva foarte important. Am înțeles că eu cunosc niște lucruri pe care nu le știu tații de băieții.

Că, atunci cănd ea spune “Mama e frumoasă, iar tata e ghimpos”, contrar logicii, și tu vrei să fii frumos. în tot cazul, vrei să creadă asta despe tine.

Că alegerea chiloților cu pitici sau cu fluturași e un lucru important și complicat în fiecare zi. Și dacă chiloții cu piticul potrivit nu-s de găsit, atunci toată ziua se duce de răpă.

Că poți împleti cosițe și că acest lucru s-a întămplat cumva de la sine. Că mai devreme sau mai tărziu oricum îți vor vopsi unghiile cu ojă. Smirește-te și acceptă asta, ca un bărbat. în liniște. Oricum nu ai salvare.

Chiar dacă ai avut 5 la compunerile de la școală, descoperi că ai o imaginație nelimitată în ceea ce privește numele de dezmierdare. Bombonică, clopoțel, pufoșica, ursuleț - și ăsta e doar începutul.

Că, atunci cănd ea îți spune ”tăticule”, îţi dai seama ești gata să-I dai absolut totul: banii, apartamentul, mașina și ultima cămașă. Bine că ea nu știe despre asta.

Că atunci cănd ea vine la tine dimineața, cu plapuma ei, și te cuprinde cu mănuțele ei mici și moi, înțelegi că e dragoste pe vecie.

Că, după ani de zile de observații, nici pănă acum nu înțelegi femeile, dar știi sigur că viața ta fără ele nu valorează nimic.

 

sursa: adme.ru

Recomandăm
Noi pe Facebook