Înțelepciunea femeiei

Un detaliu important al înțelepciunii feminine, care ar trebui să-l cunoască fiecare.

Înțelepciunea femeiei

O femeie înțeleaptă, este o femeie care trăiește în armonie cu sine și cu cei din jur, o femeie aptă să primească satisfacție din lucruri mărunte și să dăruiască plăcere prin lucruri mărunte.

O femeie care știe să prevină și să domolească un eventual conflict, o femeie care nu se va lăsa dominată de obidă, pentru că demnitatea se ascunde nu în capricii și bosumflări ( nu vorbesc cu tine trei zile), ci în acțiuni.

Și, în final, înțelepciunea cea mare, este în abilitatea ei de a fi fină, lentă, binevoitoare și sexuală.

Finețea mișcărilor sale în viață și manifestarea slăbiciunilor ( fie și jucate un pic) e cea mai corectă modalitate de comunicare cu bărbații.

Nici un fel de concurență și dorință de a controla totul în relație – bărbaților nu le place acest lucru. Lasă-i inițiativa, îndrumă-l un pic și atât, el singur va găsi soluții pentru a-și atinge scopul. Să fii fină, lentă, blândă și moderat de slabă  e cu adevărat feminin, este ceea ce atrage orice bărbat, oferindu-i mai multă încredere în viață

Uneori poți să joci o femeie puternică, luptătoare – pentru contrast în relație și asta va fi ca o gură de aer proaspăt.

sursa: cluber.com.ua 

Recomandăm
Noi pe Facebook